MB Beauty

More balance in beauty
ContactAfspraak maken

MB-Beauty – Salon van Toet

MB Beauty heeft haar deuren in 2007 geopend in Andelst – OverBetuwe. Eigenaresse Belinda Bergenhenegouwen is sinds 1993 werkzaam in de beauty branche. Zij heeft naast de jaren van huidverzorgende de afgelopen 25 jaar vele cursussen en opleidingen gevolgd. Zij heeft de opleidingen voor sportmasseuse, pedicure, orthomoleculair voedingstherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, ontspanning therapeut en coach gevolgd. Belinda heeft hart voor perfectie, zij is passievol met veel interesse in de mens en studeren is wat, naast het sporten, een grote hobby is.

Waarom MB-Beauty?

Er gebeurd veel op het gebied van huidverzorging. Dit is goed, maar de grens wordt steeds meer verlegd. Waar is het einde? Belinda is een persoon die de trends goed in de gaten houdt en de meerwaarde ervan onderzoekt. We weten allemaal dat social media ons gek maakt met mooie beloften en ondertussen onze geest gek maakt. Het is belangrijk om jezelf niet te verliezen in al die mooie verhalen en foto’s. Back to basic is en kijken naar puur jezelf, dat is waar het om draait.

Zo van binnen, zo van buiten.

We weten allemaal dat onze huid de spiegel is van hoe het met ons gaat. Voeding laat zijn goede of slecht sporen na. Zo ook stress, wat veelal de boosdoener is. Stress veroorzaakt een sneeuwbal effect. Dit is wat juist huidveroudering, huidonregelmatigheden en andere huidsymptomen uiteindelijk te weeg brengt. Wat is het waarom u/jij nu juist een gezichtsbehandeling wilt of denkt nodig te hebben? Natuurlijk is de huid regelmatig professioneel te laten behandeling een grote aanrader, want bij MB-Beauty gaat de verzorging dieper dan alleen de huid. Het gaat om u als persoon.

Er wordt gewerkt met natuurlijke producten. De natuurlijke ingrediënten zijn voor het lichaam ‘herkenbaar” en daardoor worden ze beter opgenomen wat meer resultaat geeft voor de huid. Synthetische ingrediënten kunnen namelijk de huid op den duur beschadigen en soms zelfs verouderen, ook al wordt er vaak iets heel anders beloofd. Bovendien kunnen deze als toxische stoffen worden opgeslagen in het lichaam. Belinda kan je hierover meer vertellen wanneer je een bezoek brengt bij MB-Beauty.

Wat kunt u verwachten bij MB-Beauty mbt huidverzorging, huidverjonging en huidverbetering?

  • Een eerlijk en persoonlijk advies over de verbetering van uw huid.
  • Om echt resultaat te kunnen krijgen wordt er alleen met de beste producten op natuurlijke basis gewerkt.
  • Samen werken we aan de verbetering van de huid door advies over het thuisgebruik van de producten.
  • Adviezen over voeding en voedingssupplementen, ter ondersteuning van de behandelingen of om de oorzaak van een probleem te achterhalen voor een goede aanpak.
  • Er wordt gewerkt met gevitaliseerd water voor een betere reiniging, meer energie en rustgevende werking.
  • Een moment van aandacht. Een luisterend oor. Echt een moment waar u in het middelpunt staat.

MB-Beauty is niet aangesloten bij de ANBOS – PROVOET – NGS of andere beroepsverenigingen. De reden dat MB-Beauty individueel werkt is dat uiteindelijke rekensom van alle beroepsverenigingen bij elkaar een grote kostenpost is dat dit doorberekend moet worden in de behandelprijzen. Zo blijft MB-Beauty betaalbaar voor iedereen en kan er meer geïnvesteerd worden in cursussen en trainingen waar u uiteindelijk de vruchten van plukt.

Heb je problemen met je huid zoals pigmentvlekken, verslapping, rimpels, eczeem, acne, rosacea of couperose, wil je de veroudering van je huid tegengaan of gewoon een heerlijke behandeling ter ontspanning? En wil je de beste behandeling en advies op basis van natuurlijke producten?

Kom je voor het eerst bij mij?

Reken dan op wat extra tijd, want ik plan dan meer tijd in voor een intakegesprek en een huidanalyse. Tijdens de intake hoor ik graag jouw wensen en jouw hulpvraag en vertel ik over de mogelijkheden, mijn werkwijze en met welke producten en apparatuur ik werk en waarom.

HuidScan dag

In september 2019 organiseer ik een huidscandag. Tijdens zo’n dag maak ik een scan en zie je een doorsnee van je huid op het computerscherm. Uit zo’n scan is o.a. af te lezen hoe dik je huid is, of je huid goed gesloten is en je daarmee een goede bescherming biedt, of er voldoende lipiden en vocht in je huid aanwezig zijn, maar ook hoeveel bindweefsel en collageen je (nog) hebt en dat is weer belangrijk voor de stevigheid en tegen rimpels.

Wil je een berichtje van mij wanneer deze HuidScan dag plaats vind?