MB Beauty

More balance in beauty
ContactAfspraak maken

M8 Bio-Cellulose Rejuvenating

Een fantastische huid verjongende en hydraterende behandeling voor een stralende en gezonde look. Daarnaast is het een goede oppepper te geven en herstel van invloeden van buitenaf en van binnenuit te bevorderen. In deze behandeling wordt veel gewerkt met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is weldaad voor de huid die voor een optimale vochtbalans zorgt waardoor de fijne lijntjes verdwijnen. Laat je huid stralen met deze heerlijke behandeling.  

Bij elke behandeling is er moment voor een gesprek om uw doelen te bepalen en te kijken wat de huid en uzelf op dat moment nodig heeft.  De huid is immers de spiegel van het innerlijke.

We beginnen met een reiniging die afgestemd is op de behoefte van de huid. Hierop volgt de grooming van de wenkbrauwen.

Na de eerste reiniging wordt de dieptepeeling uitgevoerd met de Medik8 SuperFacia Peell.  Dit is een categorie fruitzuurpeeling 1 die effectief werkt en geen roodheden en irritaties geeft. Deze dieptereiniging werkt intensiever in combinatie met een stoomapparaat. Het stoomapparaat is geen must, het is een aanvulling cq aanrader.

Na de Medik8 Superfacial Peel wordt de PH-waarde van de huid hersteld met de Medik8 Daily Refresh Balancing Toner.

Een speciale diepgaande massage volgt. Tijdens de massage worden er serums ingezet in combinatie met een speciale massage huidolie.

Het Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Masker wordt na de massage aangebracht. Dit is een verzachtend het voedend vliesmasker. Uitgebreide informatie over dit prachtige masker staat verderop op deze pagina.

Na het masker wordt een oogcrème en de dag- of nachtverzorging aangebracht. Als afsluiting worden de producten voor thuisgebruik nog nagelopen, aangepast en uitgelegd.

Grooming van wenkbrauwen zit bij deze behandeling inbegrepen.  

* Voor een optimale verzorging uw huid is het raadzaam om de producten van Medik8 thuis te gebruiken. Een goed verzorgende huid en huidverbetering wordt gerealiseerd met 70% thuisverzorging en 30% met regelmatige huidbehandelingen en gezichtsmassages in de salon.

Hyaluronzuur is een weldaad voor de huid

Het is een huid herstellend ingrediënt die vooral de ouder wordende huid veel goed doet. De huid verliest naarmate we ouder worden vocht. Daardoor wordt de huid minder stevig en flexibel. Het speciale van hyaluronzuur is dat het in staat is vocht vast te houden wat een jeugdige look geeft. Hyaluronzuur versterkt daarnaast ook de huidbarrière (de buitenste huidlagen). Een gezonde huidbarrière voelt zachter, gladder en voller aan en ziet er jonger uit. Verder zorgt hyaluronzuur voor bescherming door antioxidanten tegen schade door vrije radicalen en kalmeert het de huid.

Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Masker

Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Masker is een verzachten en voedend vliesmasker. De Bio-cellulosevezels zorgen voor een optimale hechting aan de huid en voor een uniek afgiftesysteem van zink en hyaluronzuur aan de huid. 

Voordelen zink voor de huid

 • Zink zorgt ervoor dat de huid sneller geneest en regelt de enzymbalans van de huid. 

Voordelen hyaluronzuur voor de huid

 • Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en heeft een vochtbindende werking. Door hyaluronzuur en algen te combineren krijgt de huid een intensieve hydratatie.

Voordelen voor de huid

 • werkt genezend
 • werkt sterk hydraterend
 • ideale behandeling voor thuis
 • werkt verkoelend
 • werkt verzachtend
 • mooi masker tijdens een peelingkuur
 • vrij van parfum
 • vrij van alcohol

Werkstoffen Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Masker

 • zink
 • hyaluronzuur
 • algen (bevat een hoge concentratie mineralen en werkt vochtherstellend