MB Beauty

More balance in beauty
ContactAfspraak maken

MB Tiener

Verzorgende en reinigende behandeling, om de jonge huid de juiste verzorging te geven. Een tiener huid kan kwetsbaar zijn voor invloeden van buiten af en door verandering van de hormoonhuishouding. Op de huid afgestemde zacht producten worden in deze reinigende en verzorgende huidbehandeling ingezet.

Bij elke behandeling wordt er begonnen met een intake gesprek om de oorzaak van eventuele huidproblemen te achterhalen en doelen te bepalen voor de huidverbeteringen en de optimale verzorging.

We beginnen met het reinigen van het gezicht met een reiniging die aangepast is op de huidtype.
Na de eerste oppervlakkige reiniging wordt er een dieptereiniging ingezet. Dit is om de huid te ontdoen van dieperliggende vuilstoffen en de eerste oppervlakkige dode huidcellen te verwijderen.  Deze dieptereiniging kan in combinatie met een stoomapparaat. Het stoomapparaat is geen must, het is een aanvulling.

Na de dieptereiniging wordt de huid nagelopen om de huidoneffenheden, zoals zwarte puntjes, milia’s of pukkeltjes te verwijderen. Dit gebeurd op een zachte en rustige manier. Wanneer er veel ongemak wordt ervaren dan wordt het nareinigen gestaakt. Een vervolg behandeling wordt eerder ingepland en de thuisverzorging wordt eventueel aangepast.

Na het nareinigen of ook weer doorreinigen wordt de huid behandelt met een Tonic/Lotion.

Na de Tonic wordt het masker aangebracht. Voor veel tieners is het niet fijn om 10 tot 15 minuten met een masker te liggen. Voor degene die het niet fijn vinden kunnen een kopje thee krijgen en hun telefoon of tablet tevoorschijn halen.

Na het masker wordt de een dag- of nachtverzorging aangebracht. Als afsluiting worden de producten voor thuisgebruik nog nagelopen, aangepast en uitgelegd.

* Voor een optimale verzorging uw huid is het raadzaam om de producten van MB-Beauty thuis te gebruiken. Een goed verzorgende huid en huidverbetering wordt gerealiseerd met 70% thuisverzorging en 30% met regelmatige huidbehandelingen en gezichtsmassages in de salon.

Er wordt gewerkt met de producten van Vavin, DermaSkin of Purles.

Om deze behandeling te ondergaan met de producten van Medik8 wordt er een kleine meerprijs gerekend.