MB Beauty

More balance in beauty
ContactAfspraak maken

MB Magisch van A tot Z

Een behandeling die de alle standaardgezichtsbehandelingen overtreft!

Het is een behandeling om de huid een goede oppepper te geven en herstel van invloeden van buitenaf en van binnenuit te bevorderen. Deze behandeling is een weldaad voor mensen die van ontspanning houden en die zich graag in de watten laat leggen. Het is een behandeling waar diverse massages in voor komen, zoals drukpuntmassage op het hoofd, een uitgebreide gezichtsmassage én een hals decolletémassage.

Bij elke behandeling is er moment voor een gesprek om uw doelen te bepalen en te kijken wat de huid en uzelf op dat moment nodig heeft.

We beginnen met het reinigen van het gezicht met een reiniging die aangepast is op de huidtype. Hierop volgt de grooming, waarna een dieptereiniging wordt ingezet. De dieptereiniging is om de huid te ontdoen van dieperliggende vuilstoffen en oppervlakkige dode huidcellen.  Deze dieptereiniging kan in combinatie met een stoomapparaat. Het stoomapparaat is geen must, het is een aanvulling.

Na de dieptereiniging wordt de huid nagelopen om de huidoneffenheden, zoals zwarte puntjes, milia’s of pukkeltjes te verwijderen. Dit gebeurd op een zachte en rustige manier. Wanneer er veel ongemak wordt ervaren dan wordt het nareinigen gestaakt. Een vervolg behandeling wordt eerder ingepland en de thuisverzorging wordt eventueel aangepast.

Na het nareinigen of ook weer doorreinigen komt de gelaatsmassage. Deze massage is anders als anders. Deze massage is gericht op de doorbloeding, spiertonus en op het lymfesysteem.

Na de massage wordt het masker aangebracht. Het masker wordt afgestemd op wat de huid nodig heeft. Het kan bijvoorbeeld reinigend, hydraterend, voedend, anti-stress, antiveroudering of porie verkleinend zijn.

Tijdens het masker wordt de uitgebreide nek- en schoudermassage uitgevoerd. Ontspannen nek- en schouderspieren hebben een positief effect op de gelaatspieren.

Na het masker wordt de een dag- of nachtverzorging aangebracht. Als afsluiting worden de producten voor thuisgebruik nog nagelopen, aangepast en uitgelegd.

Grooming van wenkbrauwen zit bij deze behandeling inbegrepen.

Bij deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van Vavin, DermaSkin of Purles.

Mocht u de producten van Medik8 willen dan wordt er een meerprijs gerekend.

* Voor een optimale verzorging uw huid is het raadzaam om de producten van MB-Beauty thuis te gebruiken. Een goed verzorgende huid en huidverbetering wordt gerealiseerd met 70% thuisverzorging en 30% met regelmatige huidbehandelingen en gezichtsmassages in de salon.