MB Beauty

More balance in beauty
ContactAfspraak maken

MB Classic

Diep reinigende behandeling, om de huid een goede oppepper te geven en te herstellen van de invloeden van buiten af. Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet van al die beauty poespas houden. Het is een korte diep reinigende behandeling. 

Diep reinigende producten worden in deze gezichtsbehandeling gebruikt om de aangetaste huid weer op te knappen. Bij elke behandeling is er moment voor een gesprek om uw doelen te bepalen en te kijken wat de huid op dat moment nodig heeft. We beginnen met het reinigen van het gezicht met een reiniging die aangepast is op de huidtype.

Na de eerste oppervlakkige reiniging wordt er een dieptereiniging ingezet. Dit is om de huid te ontdoen van dieperliggende vuilstoffen en de eerste oppervlakkige dode huidcellen te verwijderen.  Deze dieptereiniging kan in combinatie met een stoomapparaat. Het stoomapparaat is geen must, het is een aanvulling.

Na de dieptereiniging wordt de huid nagelopen om de huidoneffenheden, zoals zwarte puntjes, milia’s of pukkeltjes te verwijderen. Dit gebeurd op een zachte en rustige manier. Wanneer er veel ongemak wordt ervaren dan wordt het nareinigen gestaakt. Een vervolg behandeling wordt eerder ingepland en de thuisverzorging wordt eventueel aangepast.

Na het nareinigen of ook weer doorreinigen wordt de huid behandelt met een Tonic/Lotion.

Na de Tonic wordt het masker aangebracht. Het masker wordt afgestemd op wat de huid nodig heeft. Het kan bijvoorbeeld reinigend, hydraterend, voedend of porie verkleinend zijn.

Na het masker wordt de een dag- of nachtverzorging aangebracht. Als afsluiting worden de producten voor thuisgebruik nog nagelopen, aangepast en uitgelegd.

Grooming van wenkbrauwen zit bij deze behandeling inbegrepen.  

Er wordt gewerkt met de producten van Vavin, DermaSkin of Purles.

Om deze behandeling te ondergaan met de producten van Medik8 wordt er een meerprijs gerekend.

* Voor een optimale verzorging uw huid is het raadzaam om de producten van MB-Beauty thuis te gebruiken. Een goed verzorgende huid en huidverbetering wordt gerealiseerd met 70% thuisverzorging en 30% met regelmatige huidbehandelingen en gezichtsmassages in de salon.