MB Beauty

More balance in beauty
ContactAfspraak maken

M8 Resurfacing Power Facial

Dit is het neusje van de zalm voor een snelle behandeling met heel veel resultaat. Het is een krachtige drievoudige exfoliatiebehandeling gericht op de ongelijke huidteint en textuur. Na de behandeling zie de huid er helder en verfrist uit.

Bij elke behandeling is er moment voor een gesprek om uw doelen te bepalen en te kijken wat de huid en uzelf op dat moment nodig heeft.  De huid is immers de spiegel van je gestel, voeding en invloeden van buitenaf. 

We beginnen met het reinigen van het gezicht met een reiniging die aangepast is op de huidtype. Hierop volgt de grooming, waarna een dieptereiniging wordt ingezet.

De dieptereiniging is om de huid te ontdoen van dieperliggende vuilstoffen en oppervlakkige dode huidcellen.  De dieptereiniging van Medik8 is altijd met scrub van bamboe. Dit is een hele fijn korrel. De intentie van de peeling kan variëren. Dit wordt afgestemd op uw huidtype samen met de dieptereinigingsgel, -crème of foam. 

Na deze eerste dieptereiniging wordt de Medik8 SuperFacial Peel aangebracht. Dit is een categorie fruitzuurpeeling 1 die effectief werkt en geen roodheden en irritaties geeft. Deze dieptereiniging werkt intensiever in combinatie met een stoomapparaat. Het stoomapparaat is geen must, het is een aanvulling cq aanrader.

De derde en laaste dieptereiniging met de Medik8 Light Peel komt nu aan bod. De Medik8 Light Peel blijft bij de 1e keer niet lang op het gezicht. Deze peeling gaat nog dieper dan de Medik8 Superfacial Peel.

Om de huid na al deze peelings wordt de huid gevoed met de Medik8 HydrB5 serum. Dit serum bevat vitamine B5 voor het herstel van de huid en het bevat een hoog waardig Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een krachtige vochtbinder. Daarover komt het crème masker de Medik8 Hydro Post Treatment. Het is ook mogelijk om de geweldige Medik8 Ultimate Recovery BioCellulose Masker toe te passen. Hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Na het masker worden er serum(s), oogverzorging en een dag- of nachtverzorging van Medik8 aangebracht. Als afsluiting worden de producten voor thuisgebruik nog nagelopen, aangepast en uitgelegd.

* Voor een optimale verzorging uw huid is het raadzaam om de producten van Medik8 thuis te gebruiken. Een goed verzorgende huid en huidverbetering wordt gerealiseerd met 70% thuisverzorging en 30% met regelmatige huidbehandelingen en gezichtsmassages in de salon.

Grooming van wenkbrauwen zit bij deze behandeling inbegrepen.