MB Beauty

More balance in beauty
ContactAfspraak maken

M8 Radiance & Sparkle

Uw huid kan zo nu en dan een oppepper gebruiken. Na zon schade, maar ook na een winterperiode is uw huid toe aan een verkwikkende behandeling. Het is een weldaad voor de huid vooral voor het herstel van invloeden van buitenaf en van binnenuit. In deze behandeling wordt veel gewerkt met vitamine C (L-ascorbinezuur). Verwen je huid met deze luxe behandeling.  

Bij elke behandeling is er moment voor een gesprek om uw doelen te bepalen en te kijken wat de huid en uzelf op dat moment nodig heeft.  De huid is immers de spiegel van je gestel, voeding en invloeden van buitenaf.  

We beginnen met het reinigen van het gezicht met een reiniging die aangepast is op de huidtype. Hierop volgt de grooming, waarna een dieptereiniging wordt ingezet.

De dieptereiniging is om de huid te ontdoen van dieperliggende vuilstoffen en oppervlakkige dode huidcellen.  De dieptereiniging van Medik8 is altijd met scrub van bamboe. Dit is een hele fijn korrel. De intentie van de peeling kan variëren. Dit wordt afgestemd op uw huidtype samen met de dieptereinigingsgel, -crème of foam. 

 Na deze eerste dieptereiniging wordt de Medik8 SuperFacial Peel aangebracht. Dit is een categorie fruitzuurpeeling 1 die effectief werkt en geen roodheden en irritaties geeft. Deze dieptereiniging werkt intensiever in combinatie met een stoomapparaat. Het stoomapparaat is geen must, het is een aanvulling cq aanrader.

Na de Medik8 Superfacial Peel wordt de PH-waarde van de huid hersteld met de Medik8 Daily Refresh Toner.

Na deze 2 fantastische dieptereinigingen wordt de huid nagelopen om de huidoneffenheden, zoals zwarte puntjes, milia’s of pukkeltjes te verwijderen. Dit gebeurd op een zachte en rustige manier. Wanneer er veel ongemak wordt ervaren dan wordt het nareinigen gestaakt. Een vervolg behandeling wordt eerder ingepland en de thuisverzorging wordt eventueel aangepast.

Na het nareinigen of ook weer doorreinigen komt de gelaatsmassage. Deze massage is anders als anders. Deze massage is gericht op het bindweefsel, de doorbloeding, spiertonus en op het lymfesysteem. Er wordt gewerkt met de speciale huid- en massageoliën van Medik8 en serums om de huid te herstellen en voeden.

Na de massage wordt de luxe Radiance Mask aangebracht. Dit masker is op basis van 10% vitamine C en geeft direct een gladde, stralende huid. Vitamine C is een antioxidant die de huid herstelt (gaat de vrije radicalen tegen) en stimuleert huidvernieuwing.

Na het masker worden er serum(s), oogverzorging en een dag- of nachtverzorging van Medik8 aangebracht. Als afsluiting worden de producten voor thuisgebruik nog nagelopen, aangepast en uitgelegd.

* Voor een optimale verzorging uw huid is het raadzaam om de producten van Medik8 thuis te gebruiken. Een goed verzorgende huid en huidverbetering wordt gerealiseerd met 70% thuisverzorging en 30% met regelmatige huidbehandelingen en gezichtsmassages in de salon.

Grooming van wenkbrauwen zit bij deze behandeling inbegrepen.