MB Beauty

More balance in beauty
ContactAfspraak maken

M8 CSA Lift De Luxe

Wat zal uw huid blij met u zijn wanneer u voor deze CSA behandeling gaat. Het is een ontspannende, verjongende huidbehandeling die de huid voorziet van Medik8 actieve ingrediënten. Vitamine C om te beschermen en te vernieuwen en vitamine A om te stimuleren en te corrigeren waardoor een meer jeugdige uitstraling ontstaat.

Bij elke behandeling is er eerst een moment voor een gesprek om uw doelen te bepalen en te kijken wat de huid en uzelf op dat moment nodig heeft.  De huid is immers de spiegel van je gestel, voeding en invloeden van buitenaf zijn zichtbaar.

We beginnen met het reinigen van het gezicht met een reiniging die aangepast is op de huidtype. Hierop volgt de grooming, waarna een dieptereiniging wordt ingezet.

De dieptereiniging is om de huid te ontdoen van dieperliggende vuilstoffen en oppervlakkige dode huidcellen.  De dieptereiniging van Medik8 is altijd met scrub van bamboe. Dit is een hele fijn korrel. De intentie van de peeling kan variëren. Dit wordt afgestemd op uw huidtype samen met de dieptereinigingsgel, -crème of foam. 

Na deze eerste dieptereiniging wordt de Medik8 SuperFacial Peel aangebracht. Dit is een categorie fruitzuurpeeling 1 die effectief werkt en geen roodheden en irritaties geeft. Deze dieptereiniging werkt intensiever in combinatie met een stoomapparaat. Het stoomapparaat is geen must, het is een aanvulling cq aanrader.

Na de Medik8 Superfacial Peel wordt de PH-waarde van de huid hersteld met de Medik8 Daily Refresh Toner.

Na deze 2 fantastische dieptereinigingen wordt de huid nagelopen om de huidoneffenheden, zoals zwarte puntjes, milia’s of pukkeltjes te verwijderen. Dit gebeurd op een zachte en rustige manier. Wanneer er veel ongemak wordt ervaren dan wordt het nareinigen gestaakt. Een vervolg behandeling wordt eerder ingepland en de thuisverzorging wordt eventueel aangepast.

Na het nareinigen of ook weer doorreinigen komt de gelaatsmassage. Deze massage is anders als anders. Deze massage is gericht op het bindweefsel, de doorbloeding, spiertonus en op het lymfesysteem. Er wordt gewerkt met de speciale huid- en massageoliën van Medik8 en de Retinol (vitamine A) om de huid te herstellen en voeden.

Na de massage wordt de luxe Radiance Mask aangebracht. Dit masker is op basis van 10% vitamine C en geeft direct een gladde, stralende huid. Vitamine C is een antioxidant die de huid herstelt (gaat de vrije radicalen tegen) en stimuleert huidvernieuwing.

Na het masker worden de vitamine C serum(s), oogverzorging en een dag- of nachtverzorging van Medik8 aangebracht. Als afsluiting worden de producten voor thuisgebruik nog nagelopen, aangepast en uitgelegd.

* Voor een optimale verzorging uw huid is het raadzaam om de producten van Medik8 thuis te gebruiken. Een goed verzorgende huid en huidverbetering wordt gerealiseerd met 70% thuisverzorging en 30% met regelmatige huidbehandelingen en gezichtsmassages in de salon.

Grooming van wenkbrauwen zit bij deze behandeling inbegrepen.