MB Beauty

More balance in beauty
ContactAfspraak maken

M8 Chemische Peeling

Huidverbetering Peelings

Behandeltijd 45 á 60 minuten

-LightPeel (voor een doffehuid teint)

– AgePeel (Rimpels)

-Whitepeel (Pigment)

– BetaPeel (Acne)

Een peeling verwijdert de bovenste laag van de huid, wat leidt tot zichtbare verbetering van het uiterlijk. Peelings worden onderverdeeld in diepte: oppervlakkig, medium en diep. Met een diepe peeling kan een ingrijpendere verbetering van de huid worden bereikt. Met de producten van Medik8 is er minimale kans op complicaties, de peelingen zijn pijnloos en de genezingstijd duurt korter dan die van andere chemische peelings. Het ontwikkelingsteam van Medik8 Engeland geeft aan dat je deze chemische peelings het hele jaar door mag ondergaan.

Peeling op basis van zuur

Een chemische peeling is een zeer intensieve peeling. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, is een chemische peeling volkomen natuurlijk. Een chemische peeling is zeer effectief bij:
• Een zonbeschadigde huid
• Een onregelmatige teint
• Huidveroudering
• Pigmentvlekken
• Acne
• Littekens
• Een doffe huid
• Een rokershuid
• Of voor een geweldige oppepper

3 soorten chemische peelings

Medik8 werkt op 3 niveaus van chemische peelings. Level 1 peel is een lichte peeling die ook wel een lunchtijd peel wordt genoemd. Level 2 is het minst schadelijk, maar werkt zeer effectief.  Level 3 is een chemische peeling die ook wel de Jessner Peel wordt genoemd.

Medik8 Superfacial

Een peeling op basis van enzymen. Het is een stimulerende en regenererende peeling voor de huid. Deze peeling wordt toegepast bij de M8 Essential Plus behandeling en de Resurfacing Power Facial.

Medik8 Light Peel

Een milde peeling voor acne en de licht gerimpelde huid. De Medik8 Light Peel vermindert tekenen van veroudering en lichte littekens door het effectief verminderen van overtollig talg. De zorgvuldig geselecteerde BHA salicylzuur werkt exfoliërend, ontstopt porien en verwijdert dode huidcellen om een gezonde teint naar voren te brengen. Gebieden met zonschade kunnen zichtbaar worden verbeterd, zoals pigmentatie en ouderdomsvlekken door de L-melkzuur. Peeling met L-amandelzuur en lactobionzuur is de perfecte peeling om fijne lijntjes en rimpels te verwijderen.

Medik8 AgePeel:

Een effectieve zurencombinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en imperfecties te laten verdwijnen door de huid glad te maken en te vernieuwen. AgePeel is dé peel voor de kenmerken van huidveroudering, zoals doffe huid, een droge huid, fijne lijntjes en rimpels, zonschade, grove poriën en indien van toepassing een rokershuid.

Medik8 WhitePeel:
De meest effectieve manier om een heldere en egale huid te bereiken die vrij is van donkere vlekken en hyperpigmentatie. Door de unieke combinatie van zuren en de speciale Phytic Acid is het een effectieve peel voor huidverjonging met de depigmenterende oplossing. Het is bewezen dat Pytic Acid de aanmaak van melanine kan verminderen.

Medik8 BetaPeel:
Brengt acne snel onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens. De BetaPeel gaat alle drie de fronten van acne tegen door zich apart op elk front aan te vallen. Deze fronten zijn verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen. De salicylzuur helpt bij het oplossen van talg en vuil in de poriën, die ervoor zorgen dat mee-eters, vergrote poriën en acne-uitbraken kunnen ontstaan. Het hoofdingrediënt is Azelaine acid, dit werkt zeer effectief tegen de propionbacterie die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acne.

Medik8 EyePeel:
Een ultra zachte effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen. Het versterkt de huid rondom de ogen, zodat de eerste tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden. De EyePeel kan ook ingezet worden in het hele gelaat voor een eerste kennismaking met de Medik8 peels.

 

De 1e behandeling word de peeling opgebracht op het gezicht en blijft het 2 a 3 minuten zitten.
De 2e behandeling word de peeling opgebracht op het gezicht en blijft het 3 a 5 minuten zitten.
De 3e behandeling word de peeling opgebracht op het gezicht en blijft het 5 a 7 minuten zitten.
De 4e behandeling word de peeling opgebracht op het gezicht en blijft het 7 a 9 minuten zitten.